Booking av bord/selskap

Booking sendes til ingvild@rhomb.no eller ring 476 83 151.

Åpningstider: 

Mandag:        Stengt
Tirsdag:         Stengt
Onsdag:        Stengt
Torsdag:       16:00-22:00
Fredag:         16:00-22:00
Lørdag:         14:00-22:00
Søndag:        Stengt

Om oss

1.juni 2019 åpnet Jeanette og Jesper dørene til Rhomb vinbar.

Etter at de overtok butikken til Søstrene Sagen, satt de med et kjellerlokale som (med iherdig innsats) skulle vise seg å ha et enormt potensiale foruten å fungere som butikkens lager. En drøm om å skape et samlingspunkt for Vollens innbyggere (og J&J´s venner fra storbyen) var sådd.

Ideen om vinbar tok form, og i samarbeid med Tandberg Eiendom ble ideen et faktum. Timer med graving, drenering, planering, støping, sjauing, pussing og maling ble lagt ned. Avtaler med lokale produsenter og aktører gikk i boks og ting gikk slag i slag frem til åpningsdagen.

Hurra, endelig et sted for lokalbefolkningen å samles!

Inne i baren er det fokusert på å bevare lageret sin opprinnelige sjarm, med hvitmalte murvegger, opprinnelige kjellervinduer fra gårdens tid som står i kontrast til det nye interiøret. Her inne huser vi selskaper på opp til 30 minglende gjester eller bespisning på opp mot 20 gjester.

I vår fantastiske hage kan du sitte under sjarmerende epletrær å nyte godt selskap med sjøutsikt til langt på natt. Her har vi sittet med gode venner i solnedgang mang en kveld og lyttet til bølgeskvulp og latter.

Baren serverer vin av ypperste kvalitet, og vinkartet endres etter årstid. Flere av vinene fås også på glass. Lokalt øl fra Wettre bryggeri, samt et utvalg av diverse andre sorter. Vi serverer ukens planke, som består av diverse oster, skinker, oliven, italiensk flatbrød, og alt av råvarer kjøper vi direkte fra Smak av Italia som ligger rett utenfor Vollen sentrum. Ved større bookinger serverer vi catering.

Siden start har vi huset flere type selskaper. Som blant annet 40 års feiringer i hagen, firmafester, foreldrefester, lanseringsfester, julebord og hyggelige vennemiddager. Flere kommer også for en hyggelig kveld etter å ha vært i badstuen til Varm i Vollen. Hvor eksotisk er ikke det?

Velkommen til oss!

Instagram

Instagram has returned invalid data.